seb_k_45mm150dpi.jpg
 

Code Camp - Sommar 2018

 

Under vecka 32 bjuder SEB in alla anställdas barn i åldrarna mellan 9-16 år för olika tillfällen à tre dagar av sommarlovsprogrammering och skapande med teknik! Här kommer man att få testa programmering och skapande med teknik under tre dagar med andra nybörjare i samma ålder!

 

PRIS: 1770 kr

Egen laptop medtages

Mat: Lunch och frukt ingår

Vecka 32

Mån 6:e - Ons 8:e augusti för åldrarna 9-12år

Ons 8:e - Fre 10:e augusti för åldrarna 13-16år

Tider: 9.00-15.00
Var: Stjärntorget 4, SEB Arenastaden Solna
Antal platser: 20 per tillfälle
Förkunskapskrav: Inga, denna kurs är för nybörjare!

Vecka 32

yellow-square.png

 6-8 augusti

 

 

Ålder: 9-12år

pink-square.png

8-10 augusti

 

 

Ålder: 13-16år 


Vad kommer man få göra i kursen?

I kursen så kommer man få testa på att skapa spel i Scratch och bygga en egen hemsida! Kurserna leds av våra handledare som är studenter från bland annat KTH som alltid finns på plats för att föreläsa, hjälpa och inspirera. I kursen så kommer man få testa Scratch första dagen samt hemsideprogrammering som tar två dagar med fokus på HTML ena dagen och mer fokus på CSS andra dagen. 

 

Vad är Scratch och HTML/CSS?

Scratch är ett visuellt programmeringsspråk som utvecklats av MIT för att yngre ska få möjlighet att lära sig programmering på ett avslappnat och kul sätt där det är enkelt att skapa spel och historier. Språket skrivs och körs på webben och spelen sparas på det konto man skapar på scratch hemsida. Språket skrivs genom att man pusslar ihop kodbitar i rätt ordning och med rätt logik. 

HTML och CSS är två språk som man använder för att skapa hemsidor. Att lära sig att utveckla med dessa språk är en fantastisk styrka inför framtiden då alla internets hemsidor är baserade på dem.


Övrig information

För att ett genomförande av en kurs skall vara möjligt krävs att det vid kursstart finns minst 10 anmälda, vi förbehåller oss därmed rätten att ställa in kurser som har för lågt deltagarantal.


Frågor?

Titta in på vår FAQ eller kontakta oss på: 

 info@noxacademy.se


Är kursen du tänkte skriva upp dig på full? Reservlistan hittar du här!