Clarion Tech camp - Sommaren 2019

 

Under vecka 33 nu i sommar är alla i åldrarna 10-16 år välkomna på Clarion Tech Camp! Det kommer att finnas en nybörjarkurs för dem som vill testa på för första gången och en fördjupningskurs för dem som testat programmering tidigare! Läs mer nedan!

 

PRIS: 2950:-

Egen laptop medtages

Mat: Lunch och frukt ingår

När: 12-16 aug
Tid: 9.00-15.00

Var: Clarion Hotel Sign, Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Antal platser: 20 Nybörjare + 20 Fördjupning
Förkunskapskrav: Läs nedan

 
 

Nybörjare - Webbutveckling

Nybörjarkursen är till för dem som inte har testat på programmering förut och vill testa på att skapa med teknik för första gången! Kursen passar alla 10år+. Här kommer vi att inleda veckan med att lära oss att designa hemsidor i team och skapa mockups. Sedan kommer vi att lära oss HTML och CSS för att göra våra mockups till riktiga hemsidor. Egen laptop medtages! 

 

Fördjupning - Unity

Fördjupningskursen är till för deltagare 12 år+  som har testat programmering förut, t.ex. Python eller är vassa på Scratch, och är sugna på att hugga tag i en utmaning! I fördjupningskursen så kommer man få lära sig grunderna i Unity med målet att skapa ett eller flera klassiska arkadliknande 2D-spel. Fokuset kommer att ligga i att förstå verktyget och hur man använder sig av programmeringsspråket C# för att skapa spelmekanik. Egen laptop medtages!


Vad är HTML/CSS?

HTML och CSS är två språk som man använder för att skapa hemsidor. Att lära sig att utveckla med dessa språk är en fantastisk styrka inför framtiden då alla internets hemsidor är baserade på dem.

Vad är Unity? 

Unity är en mycket populär och kraftfull spelmotor för spelutveckling till persondatorer, tablets, telefoner och diverse spelkonsoler. En spelmotor är en typ av mjukvara som hjälper till med delar av mekaniken i ett spel, gör det lättare att skapa spel på flera plattformar och kan stå för allt från grafik till interaktion mellan objekt i världen och datorstyrda spelare.  


Övrig information

För att ett genomförande av en kurs skall vara möjligt krävs att det vid kursstart finns minst 10 anmälda, vi förbehåller oss därmed rätten att ställa in kurser som har för lågt deltagarantal.


Frågor?

Titta in på vår FAQ eller kontakta oss på: 

 info@noxacademy.se


Är kursen du tänkte skriva upp dig på full? Reservlistan hittar du här!

Namn på person som vill stå reserv *
Namn på person som vill stå reserv
Kurs *
CL Sign 4F 2016.png