UTBILDNINGSPLAN SKOLA

Den 9:e mars 2017 införde regeringen initiativet att skolor 2018 ska förstärka den digitala kompetensen, Stärkt digital kompetens i läroplaner och kursplaner

Vi har sedan 2015 bedrivit programmeringsläger för unga och kompetensutvecklat handledare och lärare. Behöver er skola hjälp att utveckla personal eller ge era barn grundkurser i olika verktyg så har vi upplägget för er. 

DSC_4155.JPG

Intresserad av att veta mer, boka in ett möte med oss

Name *
Name

UPPSTARTSMÖTE UTBILDNINGSPLANERING

Tillsammans med utbildningsansvarig anpassas utbildningsmaterialet för respektive årskurs och val av programmeringsspråk/verktyg.

UTBILDNING LÄRARE

Utbildningsdagar där både teori och praktisk genomgång av valda programmeringsspråk utförs, upplägget görs utefter behov och ämnen där digital kompetens ska införas. 

LÄRARE REDO ATT UTBILDA

Vi erbjuder utbildning i era lokaler eller våra lokaler där teori och praktik blandas. 

INSPIRATION FÖR ELEVER

Vi kan även stödja er i lärandet, tillhandahålla inspirations föreläsningar eller grundkurser för era elever alternativt arrangera frititdsverksamhet där barnen får testa och inspireras av att skapa med teknik och programmering.

FORTBILDNING OCH KONTINUERLIG SUPPORT

Vi följer upp er verksamhet och ser till att ni har det material och den support ni behöver.

 

 

“Vi valde att ta hjälp av NOX Academy för att utveckla undervisningsmaterial och kompetensutveckla våra lärare. På så sätt möter vi redan till hösten de nya krav som ställs gällande programmering i skolan.”
— Roger Thuring, Talent Manager Kunskapsskolan