DN Hack Camp - Höstlov

 

Testa på programmering och skapande med teknik tillsammans med andra med samma intresse! Under måndag till och med halva fredagen vecka 44 (den 29 okt-2 nov) är alla i åldrarna 10-16 år välkomna på Hack Camp. Det kommer att finnas en nybörjarkurs för dem som vill testa på för första gången och en fördjupningskurs för dem som testat programmering tidigare!

 

PRIS: 2655:-

Egen laptop medtages

Mat: Lunch och frukt ingår (Sista dagen avslutar vi innan lunch)

När: 29 okt - 2 nov
Tid: 9.00-15.00 (Förutom sista dagen, fredag, där vi har halvdag och slutar vid 12.00)

Var: Gjörwellsgatan 30, Stockholm
Antal platser: 40 nybörjare + 20 Fördjupning
Förkunskapskrav: Läs nedan

 
 

Nybörjare - Webbutveckling

Nybörjarkursen är till för dem som inte har testat på programmering förut och vill testa på att skapa med teknik för första gången! Här kommer vi att inleda veckan med att lära oss att designa hemsidor i team och skapa mockups. Sedan kommer vi att lära oss HTML och CSS för att göra våra mockups till riktiga hemsidor. Egen laptop medtages! 

 

Fördjupning - Unity

Fördjupningskursen är till för deltagare 13 år+  som har testat programmering förut och är sugna på att hugga tag i en utmaning! I fördjupningskursen så kommer man få lära sig grunderna i Unity med målet att skapa ett eller flera klassiska arkadliknande 2D-spel. Fokuset kommer att ligga i att förstå verktyget och hur man använder sig av programmeringsspråket C# för att skapa spelmekanik. Egen laptop medtages!


Vad är HTML/CSS?

HTML och CSS är två språk som man använder för att skapa hemsidor. Att lära sig att utveckla med dessa språk är en fantastisk styrka inför framtiden då alla internets hemsidor är baserade på dem.

Vad är Unity? 

Unity är en mycket populär och kraftfull spelmotor för spelutveckling till persondatorer, tablets, telefoner och diverse spelkonsoler. En spelmotor är en typ av mjukvara som hjälper till med delar av mekaniken i ett spel, gör det lättare att skapa spel på flera plattformar och kan stå för allt från grafik till interaktion mellan objekt i världen och datorstyrda spelare.  


Övrig information

För att ett genomförande av en kurs skall vara möjligt krävs att det vid kursstart finns minst 10 anmälda, vi förbehåller oss därmed rätten att ställa in kurser som har för lågt deltagarantal.


Frågor?

Titta in på vår FAQ eller kontakta oss på: 

 info@noxacademy.se


Är kursen du tänkte skriva upp dig på full? Reservlistan hittar du här!

Namn på person som vill stå reserv *
Namn på person som vill stå reserv
Kurs *
 
dn_logo.png