Jullovsläger - Inferno Online

 

Testa på spelutveckling med GameMaker under Jullovet med NOX Academy och Inferno Online! Under måndag till tisdag vecka 2 (den 7-8 januari) är alla i åldrarna 12-16 år välkomna på Jullovsläger tillsammans med Inferno Online för att skapa 2D spel.

 

PRIS: 1300:-

Mat: Lunch och frukt ingår

När: 7 - 8 Januari, kl. 9.00-15.00

Var: Odengatan 60, Stockholm

Antal platser: 20 nybörjare

Förkunskapskrav: Inga

 
pink-square.png

Boka din plats här:

(Bokningen stödjer alla webbläsare förutom Internet Explorer)

 

Vad kommer man få göra?

Under dessa två dagar så kommer man att få testa på spelutveckling med verktyget GameMaker Studio. Målet kommer att vara att skapa ett 2D spel á la klassisk arkad där man själv kommer att behöva skapa karaktärer och även programmera dem. Denna kurs är ett perfekt avstamp för de som aldrig har testat programmering förut eller för dem som testat förut men vill ta ett steg in i spelutvecklingen!

 


Vad är GameMaker?

GameMaker är en så kallad spelmotor som är byggd för att man ska kunna skapa den typen av spel som vi är vana att se idag. Motorn gör saker så som grafik och fysik lättare att programmera och instruera datorn att klara av. Intruktionerna för att skapa spel sker både genom grafiska gränssnitt, drag and drop eller genom klassisk programmering i ett språk som kallas för GML som liknar det klassiska språket C.


Övrig information

För att ett genomförande av en kurs skall vara möjligt krävs att det vid kursstart finns minst 10 anmälda, vi förbehåller oss därmed rätten att ställa in kurser som har för lågt deltagarantal.


Frågor?

Titta in på vår FAQ eller kontakta oss på: 

 info@noxacademy.se


Är lägret fullt? Skriv upp dig på reservlistan!

Namn *
Namn