Jobba som projektledare på Academy

Vi söker den nya projektledaren till NOX Academy som vill förändra och höja hundratals barns och ungdomars IT kunskaper, inspirera kring teknik och ge tech intresserade ungdomar en naturlig mötesplats på loven!

Om NOX Academy

NOX Academy startade år 2015 med visionen om att inspirera barn och ungdomar till att inte bara konsumera och nyttja teknik utan även blir producenter, utvecklare och välinformerade kritiker till tekniken. Sedan starten har över 3000 barn och ungdomar i åldrarna 10-16år fått lära sig att programmera och skapa med teknik som verktyg.
Tillsammans med vårt handledarnätverk på ca 30 extrajobbande studenter samt våra samarbetspartners så som Dagens Nyheter och SEB så når vi fler och kan skapa en större förändring!

Att jobba som projektledare för Academy

I rollen som projektledare för Academy har du högsta ansvaret för att planera och hålla läger under årets olika skollov, detta innefattar att: ansvara över kontakten med samarbetspartners, rekrytering av och personalansvar för våra handledare, planering av framtida kurser, hantering av kunder och bokningar samt att vara högsta ansvarig på plats under eventen.

Vi söker dig som

  • Brinner för att göra en verklig förändring för barn och ungdomar

  • Själv är intresserad av programmering och teknik

  • Gärna tar i där det behövs och är kreativ när det ska skapas

  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT och/eller projektledning alt. är i slutet av denna utbildning

  • Vill jobba heltid, alternativt deltid eller på timma (men att man då är beredd att lägga mer tid och energi vid och under skollov).

Vid intresse maila info@noxacademy.se med ditt CV och personliga brev!